Tančit v Impresi

Tančit v Impresi

Anotace: když nemůžeš na velikonoce do té Francie...

Tančila v kalužích na Rue-du-Roi,
s červeným paraplé nad hlavou,
Tančila na Seině vzbouřené kapkami,
na Martových polích pod železnou věží,
Tančila v kalužích seulement pour toi,
s červeným úsměvem na tváři,
Tančila v Montmartru tisíce střech,
rudá linka za clonou pařížských zdí,
Tančila v Impresi Moneta Clauda,
na rudém slunci utopeném,
na hladině Seiny pařížské,
...Si seulement c'est vrai...
Autor Muta cum liquida, 28.01.2008
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: Já Esther Ruth, just me, Walentine
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

c'est vrai au moins dans tes reves... et les reves sont trés puissants... :)

02.02.2008 23:24:00 | Já Esther Ruth

hm bez umělecké hodnoty

29.01.2008 17:12:00 | Arcangelo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí