Nemám názvy

Nemám názvy

Anotace: škoda slov

S Tebou žít je můj tajný sen
S Tebou být celý život,každý den
S Tebou prožít smutné i veselé
V Tvé duši jsou skryti andělé

Srdce Mé,stává se srdcem tvým
Ze slepé lásky zbyl už jen stín
Nebýt boje a víry,nežil bych
Nebýt Tebe,byl bych nic

Jsi mi štěstím,jsi mi vším
Jsi mi láskou,jsi srdcem mím
Jsi ženou co jsem si vždy přál
Jsi královna,a já král

Jsi darem nejcenějším co svět mi dal
Podej mi ruku,rád bych tě do nebe vzal
Počem toužíš a chceš mít
Já pokusím se,ti z nebe snýst

Slzy z očí mi stékají
A na Tvou hruď padají

Konečně někdo,kdo pohladí

Držím Tě a už nepustím
Vezmu si tě sebou
Cestou za štěstím

Tak ruku mi dej,a nikdy ji nepouštěj
Autor Vox.Cordis, 28.01.2008
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí