Teď...

Teď...

Anotace: Chvilková... ale naprosto reálná... (bohužel/bohudík?)

Ničíš mě...

Přícházíš ve dne
a jsi mi nablízku
píšeš mi v noci
i když jsi v dáli

Utíkám před sebou
bojím se
tvé lásky

Utíkám před tebou
bojím se
té své...

Chceš mě držet v náručí
Chci se k tobě schovat
Chceš mě líbat na mé rty
Chci se zamilovat...

Ne!
Chci být sama
se sebou..
jen sebe totiž
nezradím...

Dáváš mi najevo
že srdce máš na dlani
že zbývá jen přijmout ho
zbývá mé přiznání

Bojím se
zvednout mou dlaň
tvé srdce
položit naň

Vlastně ne
tohle mě neděsí
Bojím se to své
Na krk ti pověsit...

Chci být s tebou
a přesto
tolik nechci...

Ničíš mě láskou tvou
Ničím se láskou svou...
Utíkám za tebou
Utíkám před tebou...

Co dělát mám
když lásku nehledám
/hledám?/
Autor GirlFromTheRain, 28.01.2008
Přečteno 322x
Tipy 7
Poslední tipující: Someday, snítek, Demedalex, just me, akneliam, Erion Fate
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není to jednoduchý,... vlastně je, ale zkus to lidem vysvětlit :o)

28.01.2008 23:17:00 | Demedalex

nádherná vzpověď ...

28.01.2008 22:46:00 | akneliam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí