Zasněná

Zasněná

Anotace: pokus o další trochu zastřený písňový text.

Kalendář něžností
okázalých bolestí
na rtech bez dechu
hledaje potěchu
z láskylných útěků.

Stoupáme zlehka ke dnu
obzor je v nedohlednu!

REF:Tvý sny romantický
tak jim jako vždycky věř.

Kalendář něžností
prostoduchých lítostí
kde se poslepu
v okvětí doteků
chystáme k odletu.

Stoupáme zlehkla ke dnu
obzor je v neohlednu.

REF:Tvý sny romantický
no tak se jim svěř
Autor Bušík, 28.01.2008
Přečteno 460x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, Dračičák, Kaaťa, Jiřina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí