Touláš se mými sny...

Touláš se mými sny...

Anotace: ...a mně se to líbí...:-)))

Chtěla bych jednou,být jenom s Tebou
a přece jak vítr nad mořem volná,
chtěla bych být zas sama sebou,
láska a svoboda pro mě štěstí se rovná...

Chtěla bych jednou na vrátka zaťukat,
pozveš mě dál do země svých přání a snů?
jen lehce přivoním, nelámu,netrhám,
pohladím lístečky a zase jdu...

Chtěla bych jednou Tvoji tvář pohladit,
když sen jako peříčko odletí s ránem,
paprsek nesmělý ze snů nás probudí,
nový den jeden druhému dáme...

Chtěla bych jednou prožít dny mámivé,
brodit se v listí,kapkám nastavit tvář,
po noci modré svítání mlhavé,
sny mé teď Ty ve svých dlaních máš...
Autor Majdi, 29.01.2008
Přečteno 476x
Tipy 7
Poslední tipující: STIMPRE, jedam, Caracol, Modrý Adept
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Hmm... líbí..

23.11.2008 23:38:00 | jedam

krásné verše

17.07.2008 01:46:00 | Caracol

on se najde ....neboj

01.02.2008 18:19:00 | Modrý Adept

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí