jak jen to vyjádřit?

jak jen to vyjádřit?

Anotace: pro mého froggieho...:*

já báseň bych ti měla věnovat
a těmi nejkrásnějšími verši
vyjádřit jak moc pro mě znamenáš
jak jsem ti neskonale vděčná,
že jsi naplnil můj život… láskou

v tvém náručí
můžu se skrýt
svým tělem
vracíš mi klid

výraz tvých očí,
když vidíš mé slzy…
hlava se mi točí,
když ho spatřím

s každým dotykem
lehkým jak vánek
probouzíš ve mně touhu
touhu po poznání

když nejsem s tebou
smutek mě napadá
kdž nejsi vedle mě
…jsem tak slabá

miluju, když se směješ
když slyším tvůj hlas
když mé ruce svými hřeješ
to vše, co spojuje nás

miluju Tě
a ty to víš
tím vším, co se stalo
jsi ke mně blíž…

nechci, aby to přestalo…
Autor dream in emptiness, 29.01.2008
Přečteno 342x
Tipy 9
Poslední tipující: JohnyD., jesus of darkness, Bíša, Zayo, drevenymuzik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

slzy štěstí
zmáčely mé tričko
miluju Tě!
janičko

:-*

29.01.2008 14:42:00 | Zayo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí