Zacuchal se do vlasů

Zacuchal se do vlasů

Anotace: ...

Zacuchal se do vlasů,
černých jako uhel.
Nepomýšlel na spásu,
neznal boží úděl.

Zacuchal se do vlasů,
šedý smutný sen.
Nebyl zrozen pro krásu,
on sladce usíná, když rodí se den.

Zacuchal se do vlasů,
hebkých jako satén.
V krbu hoří dopis pln dotazů,
v nichž píšeš, že jsi zmaten.

Zacuchal se do vlasů,
když z tvých slov zbyl popel pouhý.
Oči bolí z důkazu,
tvé slané velké touhy.

Zacuchal se do vlasů,
jedné prázdné duši.
Lásku vložil do mrazu,
že miloval? Sotva tušil.
Autor Lady_.illusion., 29.01.2008
Přečteno 340x
Tipy 5
Poslední tipující: FrankieLamprt, Traci, the_carrion, Jiparo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí, líbí!:o)

29.01.2008 13:20:00 | Traci

ač nemám rád básničký rýmující v romto stylu, tahle se mi celkem líbí

29.01.2008 13:06:00 | the_carrion

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí