pHoU......netýrej mě....

pHoU......netýrej mě....

Anotace: ....aaaaaa....musí být cesta ven...

netýrej mě…
.netýrej mě prosím.
..
nevracej mi tu kurvu ve mně
.
.
alternativní realita
--
můžem jenom snít
protože pro nás
už není

/my už jsme skončili/
….

ne….

…probuď se!
půjde to…

všechno bude před
a nikdo z nás nebude smutný….
.
.
neubližuj mi….

…znova ne…

tak jak já tobě
a mě to mrzí
ale přijít to mělo…
.
.
tak se se mnou alespoň bav….
Autor LisSe, 29.01.2008
Přečteno 392x
Tipy 11
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Erion Fate, B.a.r.b.a.r, Anneli, 0-0, její alter ego, xhil, Bžunda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí