Podivná zranitelnosti . . .

Podivná zranitelnosti . . .

Anotace: - Ledové víno -

Sbírka: Toaleta

Podivná zranitelnosti!

Nevyzpytatelné jsou tvé kroky
okolo lidské duše . . .

Pro zlhostejnění
milované srdce opustit
. . . snad . . .
Až tolik chtělo by se Ž Í T

Tolik by se chtělo vnímat
že drží mě za ruce . . .
. . . naslouchá řeči mého srdce . . .
stejně jako já naslouchám . . .

Podivná zranitelnosti . . .

Tvá křídla snaží se uchlácholit čas
Jen zmrtvující je jejich van . . .

Bolestná nerozhodnosti
Vedeš mě cestou okolo mohyl
s ostatky bolestných rozloučení

Tak hledáš pramen živé vody
pro poslední naději zmrtvýchvstání

Tak hledáš pramen
pro nešťastného
. . . co nezná svou žízeň . . .
ani nevnímá tu tvou . . .

Někde v dálce staví kříž
Ještě ho ani nevidíš

Nenaplnění citu oslepuje
Ochromuje bolestnou nerozhodností
Tak plní se život prázdnem
V pokladnici dnů
zbylo pár mincí z bezcenného kovu

. . . pro nešťastného
co ani nevnímá svou žízeň . . .

Od nejvyšší bohyně Matky jsi byla vysvěcena . . .

Jsi nositelkou L Á S K Y !

Na to nikdy nezapomeň . . .

Jsi nositelkou L Á S KY !
Autor rolon, 29.01.2008
Přečteno 306x
Tipy 6
Poslední tipující: Myrja, její alter ego, Lucie Teru, Bžunda, Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí