Zimní sen

Zimní sen

Anotace: Jsi se mnou alespoň ve snu

Zimní sen

Lesní zasněženou cestu měsíce svit objímá.
Větřík víří něžné vločky,mladé smrčky zulíbá.

Krásná chvíle.Pod nohama snížek křupá jiskřivý.
Dva milence doprovází sta hvězdiček třpytivých.

Kdo to bloudí zimní nocí v lese,cestou zavátou?
Poznám je?Už jasně vidím.Jsem to přece já a ON!

Náruč bílé borovice objala nás stínem svým.
Cítím tlukot jeho srdce.Líbej,než se probudím!!!
Autor čertíček, 29.01.2008
Přečteno 342x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Loudilka, Jabba_Hutt, excited, el viento, Ceraa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také ráda někdy alespoň sním , když ON je daleko ...

30.03.2008 09:29:00 | Loudilka

ten sníh mi letos k romantice všeho hrozně chybí..

01.02.2008 08:37:00 | excited

opravdu povedené :))

29.01.2008 16:11:00 | Ceraa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí