Bez ohlasu

Bez ohlasu

Anotace: chtěla bych ho vrátit...

sedum nocí probrečených a dva ještě k tomu,
proč přestal si psát bez důvodu?
celkem čtyři dny, co jsme byli spolu,
je těžké si připustit prohru..

prohru, že nikdy nebudeš celý můj,
nejhorší na tom je, že mi to až tolik nevadí,
nebo nevadilo, všechno se to ve mě proleželo,
a teď bych od tebe zase chtěla
pár polibků lásky,
statísíce úsměvů bez předtvářky,
toho hodnýho kluka, co sem znala dřív,
a všechno co píšu zařvat z celých plic..

A tak mě mrzí, že nekreslím srdíčka na papír,
že necítím motýlky v břiše,
že píšu děsnej rým,
a ty už nestojíš v mlze..

léto, podzim, zima,

už je tu zas jaro,

moc bych si přála slyšet: začnem nanovo!
Autor Mispul, 29.01.2008
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutny...ale hezky

14.11.2008 14:33:00 | Lady_poezie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí