Láska=Zrada? Potěšení?

Láska=Zrada? Potěšení?

Anotace: tak tohle je básnička psaná na základě pocitů a události pro mě dost důležité...

Sbírka: KDYSI DÁVNO...

Zrada bolí příteli,
díváš se na mě a mlčíš,
když ležím s Tebou v posteli,
jen jemně do mě strčíš.

Pod jednou dekou schouleni,
jedním člověkem milováni,
do uší zní srdce bolení
a zpětně jsme zavrhováni.

Odsoudí nás,
nepochopí,
položíš ruku na můj útlý pas,
jsou to supi.

Chtějí nás zabít,
nelíbí se jim, když jsme spolu,
jdem spolu kytky zalít
a sbližujem se pomalu.

Co jim vadí?
Snad, že jsme šťastni?
Ale my nejsme,
máme trápení sobě vlastní.

Sbohem příteli,
zradili jsme společně,
v té krásné vonné posteli,
jsme byli spolu konečně.
Autor Arleen.D, 29.01.2008
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: Ďáblí-andílekO:-), Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí