Jak moc tě mám ráda...

Jak moc tě mám ráda...

Anotace: ...To sem se zase jednou vypsat musela...

Ahoj,zas ti píšu
a ty na to nejseš zvědavý
ale přitom mě na tom záleží
já mám srdce bolavý.

Můžeš za to prostě ty
nemám ráda tohle zdání
myslím,že to není pravda a přitom
já se peru s nikým v tomhle klání.

Kde tě vídám nejčastěji?!
v noci,ve snech ve své hlavě.
Však čím dál tim víc potřebuji
lásku,něhu a tebe hlavně.

Mám tě ráda,Miluji tě..
možná ve snech
přijdeš hbytě
kéž tě znovu spatřím ve snech
a sen se stane něčím víc
at se to samé stane ve dnech
Miluju tě,dokážeš rozesmát můj líc :)
Autor Tessi, 29.01.2008
Přečteno 692x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já se snů zase snažím urputně, urychleně a napořád (!) zbavit - vím, jsem zbabělec, bojím se bolesti a toho, že ten kluk vlastně ty sny ani nemůže splnit:)..?
Nejde to.:D

29.01.2008 20:30:00 | Walentine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí