Měl jsem Tebe a byl jsem šťastný...

Měl jsem Tebe a byl jsem šťastný...

Anotace: Udělal jsem chybu, která změnila... všechno. Můj pohled na svět, žebříček hodnot a hlavně, co je v životě nejdůležitější... Láska :(

V rozevlátých vlasech Tvých,
a v rozvráceném stromě,
v Tvém pevném, něžném obětí,
vstupovala jsi do mě.

Tvé srdce bylo mému blíž,
a není tomu nyní již,
já ubil to, co miloval jsem
a přesto věřím stále dál,
že odpustíš mi všechny hříchy
a já budu štěstí král
- to proto, že jsem miloval.
Já měl mnoho a byl jsem šťastný,
zaslepen však budoucností.

Já naivní a sviňský snílek,
já milenec a citů vrah,
Já, jen já - sobec
a svých citů sebevrah.

Že srdce tep se zrychluje,
a dech s ním jde tím samým krokem,
že člověk, který miluje,
byl nejšťastnějším před tím rokem.

Před rokem.... kdy všechno bylo jiné,
kdy sdíleli jsme všechny naše chvíle.
Jsme jiní a přesto máme víc,
... teda Ty - já už nic.

Pro osobu, jenž ukázala mi cestu a já ji zvolil pozdě a teď jdu po ní sám... :-(
Autor x.bobek, 29.01.2008
Přečteno 446x
Tipy 5
Poslední tipující: padající do neznáma, jsem nikdo, Yukki, Walentine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Smutná... Sakra, někdy uděláme v životě chybu a nejde to vzít zpět.

24.02.2008 17:55:00 | jsem nikdo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí