Nerozumím ti

Nerozumím ti

Anotace: mrzí mě to...

Nerozumím ti, nechápu tě
tiše se zeptám:"nenávidíš mě?"
Mlčíš zarytě do stěny se díváš
tak řekni, co přede mnou skrýváš?

Vím, že přede mnou něco tajíš,
vyslovit svoji myšlenku se bojíš!
Ale já neumím odezírat ze rtů
s prosebným pohledem žádám ať se mi svěříš
...zbytečně, protože ty mi nevěříš.

Řěkneš jen to jedno,
nemá to smysl....
odcházíš!
Autor Kariš, 29.01.2008
Přečteno 358x
Tipy 3
Poslední tipující: Vlk v rouše, blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...mě to taky mrzí, že lidé spolu nemluví

30.01.2008 01:39:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí