Definice lásky

Definice lásky

Anotace: Když jste úplně na dně a není nikdo po vás, jen ten jeden, co lomí vaše srdce s radostí na zlomky.

Láska, ta zahubí samotu.
Láska, ta vyprostí tě z řetězů.
Láska, ta dá smysl životu.
Láska, ta je pocit vítězů.

Já lásku celým srdcem cítím,
však do samoty se řítím.
Stojím volná na rušné ulici,
přesto mám srdce spoutané v černé kleci.
Na Valentýna mám vyhlídky v posteli,
zachumlaná s mými plyšovými přáteli.
Stojím a vidím jak líbaš ji,
já byla v cíli zase poslední.

Láska, ta zahubí všechna světla.
Láska, ta si mé srdce jen připočetla.
Láska, ta umí jen brát.
Láska, ta facku chce na konci dát.

Vzkaz pro tebe jenž jsi mi lásku dal i vzal.
Já kvetla vedle tebe, ale tos nepoznal.
Teď uvadám na obrovský žal.
Každou noc ve snech budí mě bílá postel,
co mění se ve váš svatební kostel.
Já se za slzy nestydím,
to ukazuje že aspon něco cítím.

Možná se tu koukneš za rok za dva,
ale to už nebude nic co by pojilo nás dva :-(
Teď už zbyla ni jen lítost,
tys byla jediná má milovaná bytost.
.....Pamatuješ?

Teď říkám sbohem lásko nechtěná,
však jak ve svém srdci zahubím tě já?
Autor KATHY, 29.01.2008
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí