cynická

cynická

Anotace: dneska se budu smát já...

Záznamy

Stránka: Další Poslední
Záznam
cynická
Přidal: llavinka-k - 0 vteřin zpátky
01 2 3 4 5 0.00 (0)

Bez lesku, stezku a v euforii

mažu ve vzpomínkách svou historií

Bez šedi a v rozčilení

na tebe podám trestní oznámení

Budeš stíhán za podvody, lhaní a přetvářku

přečti si zákony lásky a mou prohlášku

Soudy tě čekají to si piš,

budeš chudá polochcíplá myš

Bez citu a s čistým svědomím

roli si s tebou ráda vyměním

Dnes já se budu smát jako cynik

a ty budeš tvrdě platit,co by viník...
Autor laura3, 30.01.2008
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Ishtar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí