Buď mnou

Buď mnou

Anotace: *Buď mnou*

Buď střepem,
Který vypíchne mé oči,
Buď Země,
Která v mém náručí skončí,
Buď vášní, která tepe,
Která rozdírá díru do mého srdce,
Která tepe a žhne prudce,
Buď konečností v nesnázích, lži a ubohosti,
buď talentem,
Který láme všechny kosti.
Buď zlověstný jak víra,
Která v mém srdci zmírá,
Buď opuštěný v mé touhy řece,
Polib mne a zavraždi mě přece.

Buď mou výhrou v Jackpotu,
Buď tím, kdo mě zabije,
Poniž mne a pomiluj mne,
Z mého srdce nic Tě nesmyje.

Čím jsi teď?
Jsi moje bolest,
Pramen krve stékající,
Láva žhavá,
Doutnající,
Pod kterou se svíjím,
Cesta touhy, kterou míjím.

Jsi mé ano,
Jsi mé prosím,
Mé děkuji,
V sobě Tě nosím.
Autor Ammazonic, 30.01.2008
Přečteno 355x
Tipy 11
Poslední tipující: Mraveneček, Psavec, její alter ego, dva, blue, F.i.L, Bíša, el viento
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...poslouchám zrovna Rammstein a docela se k takovímto básním hodí, je pěkná posílám ti za ní pohlazení :)

30.01.2008 13:56:00 | blue

Dnes Tvá touha i trny má...

30.01.2008 12:53:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí