nas+anost

nas+anost

Připrav si sílu a zlobu
zas ne znovu a znovu
pěna u huby
boj se o zuby

sklenička od piva
se v ruce mění ve střepy
koho je to vina
bud člověk sveřepý

Horší sou jen kameny co padaj
ty mě aspon malou naděj dávaj

přokřupu si prsty
a rozmlátím bysty
nabrousím si zuby
krev poteče z huby
nenávist je síla
je jako luční víla
nenávist je život
------------------------
dej si radši pivo
Autor The_blood_of_Kingu, 30.01.2008
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí