Bez pokladu vznešeného

Bez pokladu vznešeného

Anotace: Píši v mužském rodě. Nějak jsem nyní chtěla soucítit s muži.Proč?:/

Zajali dívku, mou lásku,
s kterou jsem se denně miloval.
Hledat chtěl jsem,
ale kde začít měl jsem?
Já nevěděl…

Tak ptám se srdce,
ptám se lásky,
povíte mi, kde jsou ruce,
kde jsou slzy krásky?

Ptát se,neptát?
Nečekat?
Co dělat bez Tvé lásky,
co počítat?
Možná dny, kdy končí pátky,
když mohl jsem tě hladit.
Jeden jediný den v týdnu,
vyznačen pro něhu.
Den plný vášně a milých slov.
Zahodit teď měl bych?
Když nenalezl bych Tě?

Já nechci.
Chci Tě hledat.
Bez Tebe srdce smutné.
Lásko s vírou si Tě najdu
a pak…
…nepřestaneme se milovat.
Autor come-past, 30.01.2008
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sračka

31.01.2008 17:13:00 | Arcangelo

jednou jsem zkoušela cosi obdobného :) myslím že tobě se to vydařilo. pěkné...

31.01.2008 12:44:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí