Doteky

Doteky

Anotace: I neopětovaná láska může být krásná.Je-li oboustranná :)

Sbírka: Moje první sbírka básní

Doteky

Dvě zimy společných chvil
Podivný smutek nahradil

Co bylo naše,teď pokryl led
Chci to prostě vrátit zpět!

Protože všechny tvoje doteky
Mě budou pálit na věky
Věků…

Někde v sobě smutek nosím
Na rtech slova–odpusť,prosím..

A z těch horkých doteků
Co dřív hřály-je mi do breku…
Autor Malinka, 30.01.2008
Přečteno 436x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí