. . . abulafia . . .

. . . abulafia . . .

Anotace: - Ledové víno -

Sbírka: Toaleta

Vím
rozpačitě hledáš náznak
kudy na rozcestí dál

abulafia

Kolem tebe proudí lidská řeka
a kroky cize znějí do ticha
jakoby ani nebylo tebe
. . . jen . . .

abulafia

Oslepující slunce oslňuje

abulafia

Opakuješ si neznámý výraz
snad abys nezapoměla
. . . na návrat . . .

Aniž bys věděla proč
hledáš v kapsa klíč
od domova . . .

abulafia

Zaklínadlo okamžiku
rezonuje v rytmu kroků
Tanec bez tanečníka
na poloprázdném parketu
Bláznivá stínohra pozdního večera

abulafia

Když se probouzíš
zaslechneš
jak něčí kroky znějí cize
. . . do ranního ticha . . .

abulafia

Oslava zázraků . . .
. . . konečně procitáš . . .
ruku máš vklíněnu v jeho dlani
Jeho tvář se sklání nad tebou
. . . když tě na dobrý den líbá . . .

abulafia . . .
Autor rolon, 30.01.2008
Přečteno 301x
Tipy 7
Poslední tipující: Myrja, spare, její alter ego, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí