Ještě...

Ještě...

Anotace: ...vzpomínka na léto

Ještě pořád chodím na to naše místo.
Ještě pořád tam zapadá slunce.
Ještě pořád je tam hezky.
Ještě pořád, i když už zima vkrádá se za kůži.
Ještě pořád cítím, jak jsi mě tam objímal.
Ještě pořád vzpomínám na tu krásu.
Ještě pořád, i když jsme každý někde jinde.

Ještě pořád…i když Ty už myslíš na jinou
Autor Michelle.cz, 17.09.2004
Přečteno 721x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí