Chci Tě!

Chci Tě!

Anotace: prostě a jednoduše - Chci Tě!

Chci na tebe myslet, když se ráno probudím
Chci ti dát pusu, vždy když tě uvidím.

Chci se tě dotýkat, když budeš vedle mě.
Chci tě objímat, když budeš hledat spásu ve mně.

Chci tě hladit ve vlasech, když ti to bude příjemné.
Chci tě držet za ruku,bude-li má blízko té tvé.

Chci ti pomáhat, když budu moct.
Chci ti být na blízku, když zoufale voláš o pomoc.

Chci tě držet kolem pasu, když půjdem spolu po chodníku.
Chci tě chytnout, když budeš padat dolů z obrubníku.

Chci tě zahřívat, když ti bude zima.
Chci abys říkala, že to je prima.

Chci tě líbat, když budeš chtít.
Chci s tebou lítat, když budu křídla mít.

Chtěl bych tvůj portrét, na všechny stěny malovat.
Chtěl bych tě celou, bez mezně milovat.
Autor Jean-Andre, 30.01.2008
Přečteno 556x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Protože je to nejvděčnější téma.Když s ní mám nějaký problém tak prostě píšu.Psát o lásce verše typu "tvé oči jsou jak studánky" sice moc obtížné není,ale napsat něco,co i nezaujatého čtenáře chytne zasrdce je velmi složité.Člověk na to potřebuje tu správnou inspiraci.

30.01.2008 19:02:00 | F.i.L

Prč jsou 4 z 5 básní o lásce...?

30.01.2008 18:45:00 | colorka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí