Ikdyž chovám se jako hloupá...

Ikdyž chovám se jako hloupá...

Anotace: Člověk se občas chová,tak hloupě a neuvěřitelně pošetile,že si říká:"Ten se otočí a odejde.A nikdy se nevrátí...",ale nikdy nepřemýšlejte za druhé,kdyby chtěli odejít,tak to udělají,ale oni nikam nechtějí,protože je tu drží láska k vám.

Slzy se z očí derou,
kdyby jsi tu byl
přikryl by si mě celou.
Schoval pod peřinu,
a to všechno by bylo
ze špatného snu.
Jen ty umíš mé pochyby
smazat jako houba křídu,
všechny ty pochybné pohyby
mého zkaženého světa,
jako šťastlivec z toho vyjdu.
Slunce prý jen jedno máme,
to legendou jest pro mě,
však to známe;)
Jako druhá mana mi záříš,
miluji,když šťastně se tváříš,
když v Tvých očích se podobizna má leskne
a já můžu říci:Ten patří mě.
Je to jako gesta
ve tmě,
taková ta cesta,
co mění odstín,
když člověk moc hloubá,
a ty miluješ mě,
ikdyž chovám se jako hloupá.
Autor Haydée, 30.01.2008
Přečteno 416x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, maena
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K této básni si dovolím přidat citát B. Němcové, jehož pravdivost tento text jenom potvrzuje:
"Kdyby se člověk všeho nasytil, lásky se nenasytí."

19.03.2008 21:10:00 | Buck.wild

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí