...:::Otázky a Odpovědi:::...

...:::Otázky a Odpovědi:::...

Anotace: reakce na jeden z komentářů na jednu z předešlích =) jo a kvalita neni dvakrat valna :)

Proč jsou věci takové, jaké jsou?
Proč musím pořád snít o nás dvou ?
Věci jsou takové, jaké je uděláš,
musím snít, protože pro mě moc znamenáš.

Proč mi nikdy neřekneš co cítíš ?
Proč není svět takový, jaký vidíš ?
Kdo ví - snad bojíš se toho, že bys mě zklamala,
bojíš se, že další srdce bys zlámala.
A svět je takový jaký je,
a my smrtelní, nic nezmůžeme.

Proč jsi smutná, když ti můžu štestí dát ?
A proč mi nevěříš, že jen tebe mam tak rád ?
Možná nechceš se mnou být,
možná už dál zbytečné je žit.
Nevěříš, protože se bojíš srdce dát,
protože se nechceš dále zklamávat.

Proč o tobě chci pořád snít ?
Proč tě nemůžu nikdy mít ?
Protože tě moc rád mám.
Protože mým osudem je být sám.

Proč Proč tak proč řekni mi !
Proč mě mučíš, těmi svými úsmevy ?
Možná se mi chceš vysmívat,
možná, bude lepší se ti vyhýbat.

A proč tvou ruku držet smím ?
Proč si tak hrješ s citem mým ?
Asi to není jaké se zdá,
co zdá se láskou přátelstvím být má.
Autor deSolAxe, 24.06.2005
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí