Touha

Touha

Anotace: prostě báseň, nevím co k tomu napsat

Já po Tobě toužím víc
než po kom jsem, kdy toužila.
Tebe mít, nechci již jiného víc,
život bez Tebe bych radši nežila.

Chci cítit Tvoji kůži na svém těle,
chci slyšet tlukot Tvého srdce,tvůj hlas,
chci odevzdat ti duši i tělo celé,
to všechno chci zas a zas a zas

Chci s Tebou strávit stovky horkých nocí,
stejně tak, ale i mrazivých dní.
Zapomenout na Tebe není v mé moci.
Ty nevíš však, že o Tobě někdo sní.
Autor Melfëa, 24.06.2005
Přečteno 904x
Tipy 2
Poslední tipující: paneach
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí