Bez lásky

Bez lásky

Anotace: Každý touží mít někoho rád

Život bez lásky je jako dívka bez písně,
jak dívka bez krásy,jež přec chce krásu znát,
jak tulák,který světem bez cíle se toulá,
ač nemá nouzi,ani bídu,hlad.

Kdo pozná lásku,může šťastným být
i kdyby chudý jako ocún byl.
Když ho jen jednou někdo miloval,
je největším to štěstím pozemským.

Život bez lásky je jako dívka bez písně,
Autor čertíček, 30.01.2008
Přečteno 430x
Tipy 12
Poslední tipující: BARBYE, Holis, Iva Borecká, Caracol, Loudilka, Jabba_Hutt
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se líbí..

15.04.2010 14:00:00 | BARBYE

život bez lásky je smutný... To máš pravdu...Krásně si to popsala

04.08.2008 20:45:00 | Caracol

Pro lásku je člověk schopen i nemožného , a to v každém věku . Pěkné !

30.03.2008 09:27:00 | Loudilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí