Kvítečku

Kvítečku

Anotace: ...

Kvítečku,
kráso pomíjívá
rozptýlit tvé hvězdičky
do větru
nechat je rozfoukat
do dálek dalekých
kvítečku
sladce voňavý
rozházet tě do krajin
postříbřit hladiny vod
a do polí rozprášit
sluneční svit
kvítečku kouzelný
chvíli tě mít
a snít
Autor Andee, 31.01.2008
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, maena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí