Chce se mi..

Chce se mi..

Anotace: ..lhát

Chce se mi lhát, říct blbin věž
dát vše do rýmů, jestli chceš
falešný hráč jsem, schopen zrad
teď mluvím pravdu akorád

pod rouškou cnosti skrývám zbraně
mám tajnou skrýš, je spoleh na ně
zákeřný útok volím vždycky
neberu ohled na stín lidský

pravítkem změřím velkost lží
z velké nadělám lžičky tři
zabalím pak, ať má to glanc
oběti dám na zlatý tác

u všech lží bývá pravidlem
že kloužou jako na mýdle
já smíchy pak se potácím
když zřím tu šou a legraci

teď už to víš, jsem podlá zmije
s licencí na lži jsem harpyje
mé rty krev sají, něhy prosty
bez citu lásky, bez lítosti

namísto srdce černá díra
na zádech křídla netopýra
utíkej, dřív už ať se klidíš
když za ty lži dál nedovidíš
Autor Petbab, 31.01.2008
Přečteno 470x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, Marfuša, maena, excited, WhiteSkull, Game, janewe, Honzeek22, Simísek, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

,,donjuanovské mottto ti básníku nepřistane...

28.05.2008 08:55:00 | waterlily

Ty skvělý dramatický lháři,
mě oblbnout se nepodaří.

.....taky dobré, má to náboj

14.02.2008 09:14:00 | Marfuša

sračka

01.02.2008 12:11:00 | Arcangelo

asi ironie, trochu cerny humor, ale moc povedena

31.01.2008 14:29:00 | janewe

Ty lži zaslepují.

31.01.2008 12:15:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí