Slunce

Slunce

Anotace: Vzleť mé srdce směrem k ní, Vzleť ty ptáčku prosebný.

Vzleť mé srdce směrem k nebi,
vzleť ty ptáčku zaslíbený.
Oros křídla vodou z mračen,
odprosti se divých kačen.
Nechej větru hrát si s křídly,
určit cestu kudy plout,
dovol lásce s city hnout.
Zamiř k Slunci s větrem v zádech,
šetři však svůj každý nádech,
neboť k cíli spousta cest,
nenech se tou špatnou svést.

Jedno Slunce, čili láska
Za vším štěstím skrytá kráska.
Vzleť mé srdce směrem k ní,
Vzleť ty ptáčku prosebný.
Autor Dreamer, 31.01.2008
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

přívětivá báseň.. nebo spíš modlitba

31.01.2008 12:10:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí