S Tebou...

S Tebou...

Anotace: (15.1.2008)

Každá chvilka s Tebou
patří mezi nejkrásnější chvíle života mého.
Tvé doteky s láskou a něhou
přijímám, opětuji.
S Teboou se mi nestane nic zlého.

Miluji...

Být s Tebou, zas a znova,
chci být, Ty se mnou též.
Stále slyším něžná slova.

Miluješ...

Jeden den bez Tebe býti,
utrpením pro mé srdce je,
chci s Tebou společně sníti.

Miluje...

Každá chvilka bez Tebe
mě nutí přemýšlet o Tobě jen.
V hlavě mám čisté, modré nebe.
V realitu se přeměnil můj sen.

Milujem...
Autor B.a.r.b.a.r, 31.01.2008
Přečteno 449x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, Adrianne Nesser, LisSe, kucky, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krasny:)

01.02.2008 11:24:00 | Adrianne Nesser

Něžné verše...

31.01.2008 21:55:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí