Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: chjoo :)

Jsi to ty, kdo od mého srdce má klíč,
jsem to já, kdo proti tvému kouzlu nezmůže nic.
Jsi to ty, kterého chci mít vedle sebe,
když se dívám na hvězdy na nebe.

jen s tebou sedím na tom obláčku,
to my dva věříme na lásku.
Amorek malý okolo lítá,
trefené šípy radostně počítá.

To s tebou sedím na západ slunce koukáme,
přichází měsíc, my si do ouška slůvka broukáme.
Ruku v ruce po ulici chodíme,
v bílém sněhu se brodíme.

Vím to! Ty jsi celý život můj,
budu se tě držet zuby, nehty ... stůj, co stůj!
Autor susuvlacek, 31.01.2008
Přečteno 481x
Tipy 4
Poslední tipující: Vlk v rouše, luczinek, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

O lásce by se mělo mluvit jen vážně,nehrát si s ní.Ono to někdy lidi dost často bolí...

06.03.2008 01:23:00 | Vox.Cordis

Drž,a nepouštěj :*

04.02.2008 18:34:00 | Vox.Cordis

líbí:-))

31.01.2008 20:55:00 | Lyuk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí