Smutek

Smutek

Anotace: S láskou je život těšký, ale bez ní taky.

Slza za slzou stéká mi po tváři.
Jen s těží se obličej úsměvem rozzáří.
Teď zrovna nechce se mi smát.
Spíš brečet, ale nechci tak lehce svůj smutek najevo dát.
Ale jsem pořát sám.
Sám vstávám, sám usínám.
Sám po ulici chodím.
Každého nového vztahu se bojím.
Co když se zamiluju a pak Tě ztratím.
Jako všichni i já za lásku platím.
Vím, že rozchody ke vztahům patří,
že smích a pláč jsou nerozluční bratři.
Chci Tě poznat a s Tebou se smát.
Budu Tě hýčkat, budu Tě mít rád.
Autor Dejwx, 31.01.2008
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Natálie T., Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí