Budoucnost v omylech?

Budoucnost v omylech?

Anotace: xxxLxxx

Chtěla bych Ti ukázat směr,
který by Ti ukázal horu,
namířit rty našich těl
a zůstat tam spolu.

Chtěl bys mi říct tolik slov,
zaujmout na první dotek,
směřující nad pár mých bot,
nestačím se ani zout.

Snad jednou smím Tě chytit,
na místech, které znamenají svět,
snad láskou zahrnout Tě smím.

Při svitu svíček,
chci Ti povídat,
že jednou svět bude krásný,
když někomu dáme dech,
to bude nový člen,
to bude anděl našich těl.
Autor come-past, 31.01.2008
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: KLARISA, NikitaNikaT., Vlk v rouše, Mania, excited, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásňoulince si to sepsala..ten konec je moc povedenej...

09.03.2008 10:43:00 | KLARISA

Jj, s tím andělem se Ti to moc povedlo, těším se na ty svoje :o)

03.02.2008 18:01:00 | NikitaNikaT.

andělé našich těl, dnů...života.

krásné..

01.02.2008 10:02:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí