Dobrou má lásko!

Dobrou má lásko!

Anotace: Pro krásné spaní,pro sladké snění.

Slunce už zapadlo a měsíc rozsévá sny,
svět už se přikryl peřinou tmy.
Zavíram oči a chystám se snít,
ani nevíš lásko,jak moc chci tě tu mít.
Mé ruce touží hladit tvou hedvábnou pleť,
né zítra,né za chvíli,ale hned teď.
Né jeden polibek,ale tisíce jich z mých úst prší,
na tvoje rty,na tvoje tělo a na tvoji duši.
Už usínám a sen o tobě nechám si zdát,
líbám tě lásko,dobrou noc já mám tě moc rád.
Autor Pepik K., 31.01.2008
Přečteno 589x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí