Nepřemožitelný

Nepřemožitelný

Anotace: Jednou na to stejně dojde .........

Čas běží,
slova plynou,
naše city,
zvolna hynou.

Jako papír
při požáru,
snadno shoří,
nemáš páru.

Je to těžké,
o tom ví se,
má to snahu,
ubrání se ?

Tady slovo
nemá váhu,
chce to činy
velkých sáhů.

Konat, konat,
pořád kut,
stejně jako
doposud ...
Autor Dasson, 01.02.2008
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: maena, Erion Fate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí