Chvilka

Chvilka

Anotace: Velká škoda .....

Lásko má, počkej,
počkej ještě chvíli,
neb ten chladný čas
jako lišák lstivý,
mi tě stále bere.

A tak prosím,
počkej na tu chvíli,
kdy já sám,
jen se svým srdcem
a svou pílí,
budu moci
ti svou lásku dát,
a nikdo, ani čas,
mi tě lásko
nebude už brát.

Vymyslet tak
stroj času,
přemoci tím
tu zlou chasu,
jež mi brání
s tebou být,
bez tebe
se nedá žít.

Dnes je mi
fakt do breku,
chtěl bych
pronést heuréku,
nejde to však
lásko má,
mokré slzy
plují očima.
Autor Dasson, 01.02.2008
Přečteno 486x
Tipy 3
Poslední tipující: maena, Erion Fate, drahý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc povedená

01.02.2008 07:01:00 | drahý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí