Odejdi blíž

Odejdi blíž

Anotace: projednou... provžd... napořád a přitom nikdy

Ztrať se. Jednou provždy.
Odejdi už konečně.
V nejlepším se má přestat.
To už jsi prošvihl, líp už však nebude.

Odejdi prosím... Blíž ke mně.
Klidně po anglicku
- já zavřu oči. Jen počkej chvíli.
Nechci tě...Vidět. Milovat.
Obojí...

Ztrať se už. (Ke mně blíž...)
Jednou provždy.
Klidně po anglicku.
Už tě nechci vidět,
Tak mi jen řekni,
... proč mhouřím oči?
Přečteno 329x
Tipy 10
Poslední tipující: T., Niké, Severka, prostějanek, její alter ego, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Abych tě lépe neviděla...

01.02.2008 15:39:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí