Stýská se mi

Stýská se mi

Anotace: Když nejsme spolu...

I sněžence v zemi
po jarním čase
v únorové zimě stýská se
Vím, pohladil jsi mě
něžným hlasem
na malou chvíli,
jako když na obloze
ze slunce mraky odklopili
a ono dlouze líbalo bílý šat
Jak závidím bílým plátkům…
I rudé rety třeba zulíbat!
Autor rezina, 01.02.2008
Přečteno 574x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smuténková, ale hezky napsaná, má svoju hloubku a hlavně myšlenku ...

05.02.2008 17:07:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí