Setkání

Setkání

Anotace: ...........

Jen co poprvé,
spolu se mi dva setkáme,
namaluji tebe,
na plátno,zářit barvami budeš,
jak slunko na obloze,
poté vyrazíme spolu,
tam kde lásce štěstí přeje,
ať lidská závist,
za námi zůstane,
k čemu tu jsou,
takové ty věci,
jako peníze,bohatství,sláva…
když srdce nám stůně samotou...
Autor Vlk v rouše, 01.02.2008
Přečteno 345x
Tipy 10
Poslední tipující: night.rainbow, Psavec, Bíša, Liss Durman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš pravdu, bohužel, peníze dneska ve většině všechno přebíjí.

02.02.2008 12:01:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí