Nenávist

Nenávist

Anotace: ...

To, že tě nenávidím Ti nikdy neřeknu
Protože Tvé oči neustále bodají do mého srdce
Bodají…. Stále bodají

Nenávidím Tě z celého srdce
Tak jako ty mi ještě nikdo nikdy neublížil
Ani nevíš jak to bolí

Už tu bolest nevydržím
Tu bolest, která neustále rve mé srdce
Nejhorší na tom je to, že jsi mi pořád na blízku

Jsi tak blízko, že ani nevycházím z domu
Abych Tě náhodou nepotkala

Nenávidím Tě…
Autor Dity, 01.02.2008
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Walentine
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravda...nenávist nejvíce vždy mučí uvnitř toho, kdo ji tvoří.

01.02.2008 20:44:00 | Walentine

pravda je,
že nenávisti je v tomhle dílku dost
proč?
ubližuje jenom tobě
víc, než ten, kdo ti tolik ublížil

01.02.2008 20:37:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí