or my love Tomáška!! :-*

or my love Tomáška!! :-*

Anotace: .... -miluji tě!

Právě koukám na pc,
mám tu krásnou tapetu,
ja a moje nejik laska
škoda že teď nejsi tu..

Chtěla bych tě obejmout
a dát ti sladkou pusinku,
pohladit tě potváři
a říct ti: "Ty můj mazílku."

Ty jsi moje nejky láska,
celičký můj svět,
s tebou je i facka,
jak nejkrásnější květ..

Jen s tebou můžu dýchat,
jen tobě svoji lásku dát,
když se na tě můžu dívat,
tak se musím usmívat!!

A když Ty se usmíváš,
krásně se ti lesknou oči,
pak se na mě podíváš
a celý svět se semnou točí..

Bez tebe můj miláčku,
by život neměl cenu,
jsi jako princ z letáčku,
co hledá krásnou ženu..

O titul té krásné ženy
já chtěla bych se ucházet,
snesla bych ti modré z nebe
a dala bych ti celý svět!!
Autor Kristl, 01.02.2008
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.....
suhlasim s Walentine

01.02.2008 22:47:00 | Achares

Při psaní básní, pokud chceš psát kvalitně a ne brak, bych se raději vyvarovala slov jako jsou: "Mojik, nejik, mocinky..." To se hodí do SMSek apod., ale do básní fakt ne, pokud je chceš uveřejňovat na literu. Nemyslím to ve zlém, tak se nezlob - nelíbí se mi to.

01.02.2008 21:18:00 | Walentine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí