Zklamání

Zklamání

Anotace: :'(

Byla jsem stebou,
bylo mi krásně,
odešla jsem,
ale tys ještě zůstal,
to mi snad děláš schválně...

Chtěla jsem být s stebou aspoń chvíli sama,
ale potom jsem to vzdala.

Seděli jsme všichni čtyři u jednoho stolu,
jen já a ty jsme byli myšlenkami jinde.
Já stebou,
ty semnou??!!
Teď čekám co bude dál....

Chtěla jsem krásné svátky,
ale tys mi je nedopřál,
tak mi dopřej aspoń trochu lásky.

Snesla bych pro tebe snad i modé z nebe.
Ty mi to nevidíš na očích?
To krásné a významné slovo MILUJI TĚ?!
Nebo máš z toho strach?!
Nechceš aby si o tobě mysleli lidé že.....
je to tak???

Vzpomínám na ten den,
kdy jsem tě poprvé spatřila.
To jsem ještě nevěděla,
jak to bude dnes.

Vzpomínám na ty krásné okamžiky,
co jsme spolu prožili.
Někdy bych chtěla vrátit čas.
MILUJI TĚ !
Autor luczinek, 01.02.2008
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Walentine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný, ale netrap se :)

01.02.2008 21:27:00 | Kristl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí