Nejsladší z mých nočních můr

Nejsladší z mých nočních můr

Anotace: Očím, v kterých se odráží světla noci

Jsi noční můra hebkých křídel,
jsi na kolejích hvězdný prach
a aureola úplňku nad tvou hlavou
odráží se v černých hlubinách tvých očí

Kamenné schody protínají mléčnou dráhu
Temné dláždění křivolakých uliček,
temné dláždění tvé duše
leskne se hvězdami
a solí slz,
které prolils pro zapomnění

Jsi vůně hlíny pod mou hlavou,
zpěv nočního větru osvobozeného z pout,
jsi pochodeň, jejíž plamen ožehuje mé boky
Sametová křídla tvého rozervaného srdce
buší o brány svítání

Jsi vášeň obzoru když obloha splyne se spící zemí
Jsi hebká něha probuzení
jsi nejsladší z mých nočních můr...
Autor Lisa.Ginmi, 01.02.2008
Přečteno 313x
Tipy 7
Poslední tipující: vodnař, Walentine, LisSe, Danah, jitaaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi nejsladší z mých nočních můr...moc pěkné :-) jen doufej dál, krásná báseň :-))

02.02.2008 14:39:00 | jitaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí