To nejhezčí,je v Nás

To nejhezčí,je v Nás

Anotace: ...

Život běží,a mě plní se sen
Jeden z tisíců, ten pravý, jeden

Ty jsi ta, co dává mi smích
Ty jsi ta, pro kterou padá sníh
Ty jsi ta, co jméno má štěstí
Ty jsi ta, za kterou andělé letí

V srdci mém stalo se něco podivného
Něco tak krásně nepopsatelného
V hlavě se mi točí svět
Díky Tobě.Ty jsi zen nejkrásnější květ

Pro Tebe jen mé srdce tluče
Ty jsi ta,pro kterou se směje i pláče
Pro Tebe,otevřené dveře má
Zavři je, jinou dívku už nepozná
Zavři je prosím,a zahod klíč

Modré z nebe,řůže k nohám
Měsíc nad postel já ti dám
Slunce vyjde,když se vzbudíš
Ve dne i v noci,k mé duši se tulíš

Chci Tebe,a věřím v nás
Křičím celému světu nahlas
Autor Vox.Cordis, 01.02.2008
Přečteno 626x
Tipy 4
Poslední tipující: susuvlacek, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

mno nemám slov ... říkat ti pořád, že je to nádherný je málo :)

01.02.2008 23:14:00 | susuvlacek

ST za myšlenku, docela se mi to dobře četlo. je to hezké vyznání.

01.02.2008 23:02:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí