Nezvyklé setkání

Nezvyklé setkání

Anotace: =D to mě jednou kámoška říkala takovej vtipnej zážitek... a já sem z toho udělala básničku, ale dost sem to přibarvila....!! =*)

Šla dívka ze školy po zahradě,
netoužila ale po takové zábavě.
Koukala se kolem sebe,
zda-li neuvidí někde sele.

Sele nikde nebylo,
cosi však v křoví za plotem močilo.
Nebylo to cosi,
byl to spíše kdosi.

Chlapec, jenž pomočil už mnoho půd,
opět měl vytasený svůj úd.
Dívka se lekla úchyla,
nejradši by se daleko ukryla.

Chlapec však pohledem ji zastavil,
dívka tedy zaváhala na pár chvil.
I když to byl pohled divný,
byla to láska na pohled první.

Chvíli na sebe nehybně hleděli,
i chlapcovy údy močit přestaly.

Pak dívka smíchy vyprskla,
chlapec si uvědomil co drží v rukách.
Uklízel rychlostí největší,
dívku však dál už nic nedrží.

Když měl zas vše zpátky v kalhotách,
po dívce nezbyl již ani prach.
Láskyplná chvíle skončila znenadání,
copak těmto dvou v lásce brání?

Jsou to okolnosti veřejné?
nebo snad trable soukromé?
Ať už je problém kdekoli,
nesetkají se ti dva už nikoli.
Dívka chodí ze školy obklikou,
chlapec chodí močit za dveře s klikou.
Autor janička-s, 02.02.2008
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí