Co znamená láska?

Co znamená láska?

Anotace: co dodat? snad jen, že ne každá láska končí stejně. Proto tato báseň některé osloví víc, některé naopak míň.

láska, to je nepopsatelná síla
když opouští člověka víra
a nemůže dýchat sám
láska velká jako trám
nenechá ti spát
musíš si s životem hrát

láska, to je nepopsatelná moc
velké zoufalství a nemoc
když nevíš proč smutná jsi jen
chceš být mrtva každý den
a není opětováno tvé vyznání
zvony v srdci ti vyzvání

láska, co znamená to jen?
že krásná je? však pouhý sen
láska trhá skály a všechno semele
a nikdo netváří se vesele
když pod bolestí srdce praská
je tu všude kolem láska
Autor Janika, 25.06.2005
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí