Láska

Láska

Anotace: ..

Už dlouho Ti chci něco říct,
ale tak trochu se bojím,
miluji Tě, jsi můj princ,
o kterého stojím.

Všední dny jsou s Tebou vzácné,
miluji Tě, to je jasné!
Jsi má láska, jsi můj dar,
zbožňuji Tě, přísahám!

Snad jen jednu vadu tahle láska má,.
Nejsem Tvoje, jsem jen svá.
ty o mojí lásce nevíš,
já nevím, co cítíš Ty,
snad jen doufám a stále věřím
v stejně krásné pocity.
Autor luczinek, 02.02.2008
Přečteno 440x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bojuj a neboj se tohle poslat i osobě,které ty slova patří.

02.02.2008 16:38:00 | excited

Tak se neboj a pověz mu to, jinak se to nedozvíš :)nemůžeš ho ztratit protože ho nemáš..

02.02.2008 14:50:00 | just me

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí