Ty jsi tam

Ty jsi tam

Anotace: já tady...

Chtěla jsem napsat báseň,
jenže ztratila jsem verše, slova,
však kouzelná vzpomínka na Tebe
mě nepřestávala provázet dnem.

*děkuji*

Tak chci říct jako už předtím,
znova a v křídlech ptáků posílám,
že nejsi jen tím pouhým snem,
že s lehkostí zas usínám.

*ač smutně, když ty jsi tam*
Autor Sukuba, 02.02.2008
Přečteno 675x
Tipy 5
Poslední tipující: Sajurii, už ne pernikova princezna, grázlík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí